Villa Tsjechie

Villa Tsjechie

Wilt u een villa kopen of huren in Tsjechie?

Villapark Lipno Dreams kan u diverse villa’s aanbieden. Het Villapark Lipno dreams is gerealiseerd op een van de mooiste plekjes van Zuid Bohemen bij het plaatsje Lipno nad Vltavou aan de rand van het Lipnomeer, dichtbij het drielandenpunt Tsjechie, Duitsland en Oostenrijk.

Het park is opgebouwd uit drie verschillende typen villa’s en is gelegen op een helling op loopafstand van het dorp. Het vakantiepark grenst aan een bos waardoor het zeer beschut ligt (zie onderstaande foto).

Waarom een villa aan het Lipnomeer?

Een verblijf in een villa aan het Lipnomeer is ideaal voor jong en oud. Bent u op zoek naar rust, ruimte, natuur en vrijheid in een prachtige omgeving? Dan is een villa aan het Lipnomeer in Tsjechie zeker aan te raden. Wilt u liever tijdens de vakantie gaan roeien, zwemmen, vissen, wandelen, surfen, zeilen of kanoën? Ook dan is een huis aan het Lipnomeer de ideale accommodatie. U heeft werkelijk alles binnen handbereik.

U reserveert uw villa in Tsjechie eenvoudig en snel via onze website. U kunt hiervoor het formulier gebruiken, welke u ook kunt invullen wanneer u nog vragen heeft over een verblijf aan het Lipnomeer. Voor meer informatie of advies kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan naar +31 113 229 087. Wij staan u graag te woord.

Copyright © 2024 LipnoDreams, All rights reserved.