Vakantiewoning Tsjechië

Vakantiewoning Tsjechië

Wilt u een vakantiewoning kopen of huren in Tsjechië?

Villapark Lipno Dreams kan u diverse vakantiewoningen aanbieden. Het Villapark Lipno dreams is gerealiseerd op een van de mooiste plekjes van Zuid Bohemen bij het plaatsje Lipno nad Vltavou aan de rand van het Lipnomeer.

Het park is opgebouwd uit drie verschillende typen woningen en is gelegen op een helling op loopafstand van het dorp. Het vakantiepark grenst aan een bos waardoor het zeer beschut ligt (zie onderstaande foto).

Waarom een vakantiewoning aan het Lipnomeer in Tsjechië?

Een verblijf in een vakantiewoning aan het Lipnomeer is ideaal voor jong en oud. Bent u op zoek naar rust, ruimte, natuur en vrijheid in een prachtige omgeving? Dan is een vakantiewoning aan het Lipnomeer in Tsjechië zeker aan te raden. Wilt u liever tijdens de vakantie gaan roeien, zwemmen, vissen, wandelen, surfen, zeilen of kanoën? Ook dan is een woning aan het Lipnomeer de ideale accommodatie. U heeft werkelijk alles binnen handbereik.

U reserveert uw vakantiewoning in Tsjechië eenvoudig en snel via onze website. U kunt hiervoor het formulier gebruiken, welke u ook kunt invullen wanneer u nog vragen heeft over een verblijf aan het Lipnomeer. Voor meer informatie of advies kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan naar +31 113 229 087. Wij staan u graag te woord.

Copyright © 2024 LipnoDreams, All rights reserved.